Over ons

CRM Discounter is gevestigd in Uithoorn en bestaat uit een groeiend team enthousiastelingen die elke dag keihard werken om bedrijven slimmer, sneller en flexibeler te maken. Wij adviseren al jarenlang bedrijven bij het kiezen van de juiste software. Zo bieden wij een gratis keuzehulp test aan, en een handige CRM vergelijkingstool.

Waarom CRM Discounter?

Veel ondernemers die willen overstappen van programma’s als Excel naar slimme CRM oplossing zien vaak door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende software pakketten beschikbaar en het kan lastig zijn om te bepalen welk pakket het beste bij jouw situatie past. CRM Discounter helpt dit op te lossen door zich te specialiseren in bestaande CRM systemen. Wij hebben diverse tools ontwikkeld om voor jouw de keuze zo gemakkelijk mogelijk te maken! Daarnaast geven wij gratis advies aan iedereen die vragen heeft of ergens niet uit komt.

Hoe verdienen wij geld?

CRM Discounter biedt je gratis kennis en tools aan om de juiste software te selecteren. Onze service is gratis, omdat software aanbieders ons betalen wanneer ze klanten via onze website ontvangen. Met het verdiende geld kunnen wij onderzoek doen en nieuwe tools ontwikkelen. Met behulp hiervan kun jij als ondernemer goed geïnformeerd de juiste oplossing voor je bedrijf vinden.

CRM Discounter
Logo